Move to Feel

Move to Feel

Eerstvolgende cursus

AVONDREEKS (BRUSSEL) OF WE (ORVAL) 

Luisteren naar je lichaam & stress afschudden met Emotioneel Lichaamswerk®. 

Ken je dat zeurderig gevoel dat er iets niet goed zit, maar je weet niet wat en je wil er het liefst van weg? Loop je jezelf soms voorbij? Slik je lastige emoties in of word je er juist door overspoeld? Zit je vaak in je hoofd? 

Emotioneel lichaamswerk® nodigt je uit om meer te voelen en beter te begrijpen wát je juist voelt. Zo ontdek je beter wat je nodig hebt dan met denken alleen. Je geeft beweging en lucht aan emotionele en lichamelijke spanningen die al lange tijd in je lichaam zijn vastgezet. Het resultaat is meer innerlijke rust. Je ontdekt hoe je aanwezig kan blijven bij een gevoel dat ‘pijn’ doet, en hoeveel deugd dat doet. Je staat meer open voor fijne gevoelens en je ervaart hoe je voelen en denken kunt integreren.

Bewegen, dieper ademen, expressieoefeningen en meditatie zijn telkens de elementen van een workshop. Het draait nooit om presteren, maar om contact maken met wat je voelt. De oefeningen variëren van rustig en verkennend tot bewegingen of dans waarin je voluit kan gaan.

Sommige oefeningen doe je op jezelf, soms werk je per twee of in groep, altijd met respect voor jouw grenzen. Niets moet. Vaak gebruik ik muziek ter ondersteuning. Er is ruimte voor rustige integratie, vaak liggend, en voor korte rondjes waarin wie wil, iets kan zeggen.

De workshops zijn geschikt voor vrouwen en mannen van elke leeftijd, fit en minder fit.

 

 

Tijdens de MOVE TO FEEL reeks focussen we elke sessie op een ander lichaamsgebied. Zo overloop je de signalen van je lijf van voeten tot schouders, nek en hoofd. Na tweeënhalf uur heb je de dag afgeschud en wandel je energiek én rustig weer buiten, dicht bij je lijf en jezelf.

 

Tijdens het MOVE TO FEEL weekend krijg je volop kans om oude pijn en patronen af te schudden. We nemen de tijd om je ervaringen te integreren en de link te maken met je dagelijks leven.

Meer info op www.luisternaarjelijf.be

Geplande cursussen