Antwerpen

Danszaal Koninklijk Atheneum, 2100 Deurne, Antwerpen

Danszaal Koninklijk Atheneum, 2100 Deurne (Antwerpen)
Inkom langs de Jan Brochovenstraat (een groot gebouw in gele baksteen); dit is niet de hoofdingang van de school maar de achteringang, het staat aangeduid als fitness centrum.

Met openbaar vervoer
vanaf het Centraal Station neem je tram 10. De halte vind je links van het Astrid Plaza Hotel. Je stapt af aan de halte van de Gallifortlei op de Turnhoutsebaan. Je steekt de straat over en loopt de Gallifortlei in, de eerste zijstraat links is de Jan Brochovenstraat.

Met de auto

  • vanuit Brussel of Gent: je volgt de Ring van Antwerpen richting Nederland en je neemt de afrit Borgerhout; aan de verkeerslichten ga je naar links; na de brug over de ring ga je aan de Singel naar rechts; je volgt de Singel tot aan de 3de verkeerslichten; (*) opgelet, hier hou je rechts aan en je gaat terug de Ring over (dit is de Turnhoutsebaan) en je volgt dus niet Singel Noord; na de brug neem je de 4de straat links (dit moet de Gallifortlei zijn); de 1ste straat links is de Jan Brochovenstraat. Dit is een éénrichtingsstraat, dus je moet een blokje om rijden: de volgende straat links, terug links en weer links. Onmiddellijk aan jouw rechterkant heb je een parking.
  • vanuit Hasselt of Eindhoven: je neemt de afrit Antwerpen Centrum; na de brug over de ring ga je aan de Singel naar rechts en dan kom je aan verkeerslichten; zie boven vanaf (*).
  • vanuit Breda: je neemt de afrit Borgerhout; aan de verkeerslichten ga je naar rechts; direct daarna terug rechts; je volgt de Singel tot aan de 3de verkeerslichten; zie boven vanaf (*).
OWC - Antwerpen