Antwerpen

Oost West Centrum, Van Schoonbekestraat 148, 2018 Antwerpen

Openbaar vervoer
Vanaf Berchem Station:
Bus 30 of 34 richting Antwerpen Zuid aan de voorkant van het station (plein oversteken), 3 bussen per uur, 11 minuten rijtijd, afstappen halte Van Schoonbekestraat.
Vanaf Centraal Station:
In de metro tram 6 of 2 nemen richting Hoboken/Olympiade, rijtijd 11 minuten, afstappen halte Markgravelei, 500 meter stappen.

Park en ride Olympiade
https://www.antwerpen.be/nl/info/54886075cca8a7f8588b4799/park-and-rides-p-r) 
Vandaar uit lijn 6 : Olympiade -Luchtbal - halte Markgrave of lijn 2 Hoboken - Merksem - halte Markgrave 

Antwerpen Velo
https://www.velo-antwerpen.be/
fietstation aan Hof van Leysen, Van Trierstraat en Lange Lozanastraat 

Te voet
Vanaf Berchem station: via de achteruitgang (met de trapjes naar beneden, schuin rechts oversteken) de Boomgaardstraat volledig uitlopen, de Prins Albertlei links van het park volgen, de Elisabethlei/ Jan Van Rijswijcklaan oversteken en rechts volgen, rechtsaf de Markgravelei in en na 150 meter rechts de Van Schoonbekestraat in.

Met de auto

Vanuit richting Gent: Afrit nr. 5 Berchem-Wilrijk, linksaf over de Gerard le Grellelaan, de Karel Oomsstraat volgen over de Desguinlei, bij het eerste kruispunt links afslaan in de Korte Lozannastraat, links afslaan in de Jan Van Rijswijcklaan en de eerstvolgende rechts in de Markgravelei. De tweede straat rechts is de Van Schoonbekestraat.

Vanuit richting Breda: Afslag nr. 4, de Grote Steenweg en de Mechelsesteenweg blijven volgen, na enkele verkeerslichten passeer je aan de linkerkant een park, aan het eerstvolgende kruispunt linksaf de Van Schoonbekestraat in, deze volgen tot na het kruispunt.

Vanuit richting Hasselt/Eindhoven: zelfde als vanuit Breda

Vanuit richting Brussel: Afrit Antwerpen-Berchem-Singel en rechtdoor blijven volgen (Generaal Lemanstraat), links aan het park (Jan Van Rijswijcklaan), blijven volgen in rechter rijvak en de tweede straat rechts nemen (Markgravelei). Weer de tweede straat rechts is de Van Schoonbekestraat.

Let op: sommige avonden beperkte parkeermogelijkheden in onze straat. Er is een grote publieke parkeerruimte (PIVA parking) aan de rand van de binnensingel (waar de Arthur Goemaerelei en de Desguinlei samenkomen). Deze is gratis en op 10 minuten stappen van het OWC. Je wandelt door de Arthur Goemaerelei tot de Markgraevelei. Dan 1e Links, 1e Rechts en je bent in de Van Schoonbekestraat! (Let op: deze parking is niet beschikbaar op vrijdag van 11 tot 17u omdat het daar dan markt is.)
Antwerpen Lage Emissie Zone
Oost West Centrum ligt binnen de lage-emissiezone (LEZ) die sinds 1 februari 2017 in Antwerpen van kracht is om de luchtkwaliteit te bevorderen. Alleen voertuigen met de vereiste euronorm mogen de stad nog in. De meest vervuilende voertuigen mogen niet meer binnen. Het gaat vooral om oudere diesels en heel oude benzinewagens. Meer info: https://lez.antwerpen.be/.

OWC - Antwerpen