Cursus in Antwerpen, 1 avond
Doe mee aan een boeiende workshop van 3 uur met iemand die gek is op voedsel fermenteren. Deze keer leert ze je graag de kneepjes van het vak in een praktische eenmalige demo-les over het bereiden van heerlijke traditionele zuurkool.
Zuurkool blijkt een gunstig effect te hebben op je darmen en psychisch welzijn. Dit wordt duidelijk uitgelegd wanneer we ons verdiepen in de medicinale aspecten van zuurkool.
Gepassioneerd door de macrobiotische levenswijze, deelt de lesgeefster graag de energetische visie van het fermentatieproduct bij het verkennen van de yin-yang-aspecten van zuurkool.
Om de cirkel rond te maken, kom je tijdens de workshop ook nog te weten welke gunstige micro-organismen de show stelen tijdens zo'n fermentatieproces. We bekijken dan de microbiologische aspecten van zuurkool.
Dit alles wordt aangeboden in een smakelijke, leerrijke, nieuwsgierige workshop van 3 uur. Of je nu een doorgewinterde fermenteerder bent of een nieuwsgierige beginner, je gaat naar huis met een pak nieuwe kennis en een heerlijke zuurkool die je zelf hebt gemaakt
We werken met bio en vegan ingrediënten.
Iedereen welkom!
Deze cursus is open voor iedereen, er is geen specifieke kennis of ervaring nodig.
De workshop op 20/1/25 is in het Nederlands, die op 6/2/25 is in het Engels.
Vragen?
Contacteer ons, we helpen je graag.
Inschrijvingsinformatie
Workshop in het NederlandsGeplande sessie
-
Sessie 1: maandag 20 januari 2025 - OWC Antwerpen