Kookcursus in Antwerpen
In de basisles leer je alle basis snijtechnieken (en meer) voor groenten. Goede snijtechnieken kunnen je kooktijd halveren, het maakt koken veiliger en ziet er nog indrukwekkend uit ook!
Naast de juiste basistechnieken zijn er ook zoveel andere technieken (roll cut, chiffonade, supreme,...) om meer variatie in je gerechten te brengen. Vandaar: een gezellige cursus snijtechnieken.
Annelies toont basissnijtechnieken, laat jullie deze oefenen, geeft feedback terwijl de groenten gesneden worden. en maakt er daarna een lekkere maaltijd van die we samen verorberen. Een leuke manier om leren en genieten te combineren.
Je krijgt een kookles, een lekkere veggie maaltijd en copies van de recepten. Het enige wat je moet meebrengen is je eigen mes (liefst een groot mes), een snijplank, een aardappelschiller en eventueel een schort. Heb je nog geen groentemes? Dan kan je een mes uit onze keuken proberen.
De les Snijtechnieken 2.0 een vervolg is van snijtechnieken 1 en dus enkel voor mensen die deel 1 al volgden. We frissen de reeds geleerde technieken op en oefenen wat nieuwe technieken.
Vragen?
Contacteer ons, we helpen je graag.
Interesse in een cursus gezonde leefstijl? (natuurlijk gezond leven)? We bieden o.a. een vijfdaagse reinigingsweek met kookworkshops volgens de 5 transformaties (5 elementen), een tweedaagse zuiveringskuur met focus op versterken van je natuurlijke immuniteit via goede darmen en longen, een workshop wildplukken in de Ardennen (Orval), een cursus moxa (een van de peilers van de Traditionele Chinese Geneeskunde, TCM) en een cursus oogyoga. En natuurlijk ook klassiekers zoals de wekelijkse yoga, qigong, en tai chi lessen, massagecursussen, mindfulnesstraining en meditatie.
Geplande sessie
-
Sessie 1: zondag 2 maart 2025 - OWC Antwerpen