Cursus in Antwerpen, 1 halve dag
In opvolging van de demoles Brood bakken kan je in deze les zelf aan de slag.
Beroepsbakker Ben geeft tips, laat je oefenen met de techniek van het kneden en vormen van het deeg en stuurt je bij waar nodig. Iedereen gaat naar huis met zijn eigen broodje.
Maximum 10 deelnemers!
Bakles met bio en vegetarische ingrediënten.
Vragen?
Contacteer ons, we helpen je graag.
We hebben ook een cursus fermenteren (er is een korte cursus rond fermentaties van een halve dag en een jaartraining fermenteren waarin alle soorten groentenfermentaties (zuurkool, kimchi, korte pickles, ...), gefermenteerde citroenen, gefermenteerde dranken (kefir, kombucha, kvass), het fermenteren van granen (amasake), bonen (miso, natto, tempeh) en nog veel meer aan bod komen) en een cursus basis snijtechnieken (als je goed leert snijden, halveer je je kooktijd en het ziet er prachtig uit!) Of zoek je eerder een langere vegan kookcursus? Dan zit je goed met de kookcursus plantaardig koken met seizoensgroenten (10 lessen over een jaar) of als je er helemaal voor wil gaan, schrijf je dan in voor de vegetarische kookopleiding Voeding & Vitaliteit. Life changing :) !
Interesse in een cursus gezonde leefstijl? (natuurlijk gezond leven)? We bieden o.a. een vijfdaagse reinigingsweek met kookworkshops volgens de 5 transformaties (5 elementen), een tweedaagse zuiveringskuur met focus op versterken van je natuurlijke immuniteit via goede darmen en longen, een workshop wildplukken in de Ardennen (Orval), een cursus moxa (een van de peilers van de Traditionele Chinese Geneeskunde, TCM) en een cursus oogyoga. En natuurlijk ook klassiekers zoals de wekelijkse yoga, qigong, en tai chi lessen, massagecursussen, mindfulnesstraining en meditatie.