Online vegan kookles.
Van spreads, smeersels, broodbeleg, tapenades tot pesto: tijdens deze workshop bereiden we de lekkerste vegan dips.
Daarbij gebruiken we al het sappige, voedingsrijke voorjaarsgroen dat de lente ons te bieden heeft.
Deze dips zijn super veelzijdig, ze fleuren ons en onze boterhammen, dipgroentjes, wraps, pasta's en crackers op.
We koken samen van op afstand volwaardig plantaardig. De bedoeling is dus dat je zelf thuis mee kan koken tijdens de les en na de les al een voorraadje lekkers hebt voor de komende dagen. Je krijgt de vrijdag vooraf een lijst toegestuurd van de producten die we gaan gebruiken, zodat je wat je nog niet hebt eventueel tijdens het weekend in huis kunt halen.
We laten ook niets verloren gaan. Ook loof, stengels en bladeren van onze groenten worden allemaal gebruikt en omgetoverd in heerlijke receptjes. Vaak gooien we het voedzaamste van de groenten weg, daarom ontdekken we nu samen hoe we alles uit onze groenten kunnen halen.