OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Angst en kwaadheid te boven komen

Angst en kwaadheid te boven komen

Angst en kwaadheid te boven komen


1 DAG (ANTW.) 

Eenvoudige, voor iedereen haalbare manieren om je angst en kwaadheid te helen.

Als er ooit een tijd was waarin we konden zien hoe krachtig angst en kwaadheid zijn om chaos, verwarring en geweld te creëren, dan is dat de huidige tijd. Mensen zijn kwaad op mensen die belangrijk zijn in hun leven – op hun partner, hun ouders, hun baas, zelfs op hun kinderen. Angst en kwaadheid veroorzaken enorm veel pijn, lijden, chaos, conflict, geweld en ziekte.

Maar naast angst en kwaadheid is er in jou ook medeleven, liefde, waarheid en wijsheid. Als je dieper kijkt, zul je zelfs onschuld en puurheid vinden, levend en wel in je binnenste.

Deze workshop zal je eenvoudige tips geven – tips die iedereen kan toepassen – om je te helpen angst en kwaadheid te boven te komen, de balans in je leven te herstellen en je hart te helen. Ze zullen je openen voor de schoonheid van het leven, voor je eigen zachtheid, medeleven en liefde. Dit zal de verbinding herstellen met de onschuld en puurheid die nog altijd in jou aanwezig zijn. Deze eenvoudige richtlijnen kunnen je terugbrengen naar wat echt belangrijk is in jouw leven. De workshop zal je verschillende manieren tonen om vollediger in een vrede te leven die reeds in jou leeft.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail