OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Creativiteit vinden met de Alexandertechniek

Creativiteit vinden met de Alexandertechniek

Creativiteit vinden met de Alexandertechniek


WE (ANTWERPEN) OF 4-DAAGSE (ORVAL), in het Engels 

Een verkenning van spontaneïteit en vreugde. 

We onderzoeken waar onze klank, onze ademhaling en onze passie vandaan komen. Als tools gebruiken we de Alexandertechniek en 'De natuurlijke stem bevrijden'. Je wordt uitgenodigd om je stem te vinden en de beweging en ademhaling in je lichaam vrij te maken.

Vind de moed om authentiek te zijn wie je bent. Ontdek hoe je dat deel dat diep vanbinnen verstopt zit, kan gebruiken als basis voor creatieve impulsen. Dit leidt tot nieuwe ontdekkingen in de stem, in jezelf, je bewegingen en ademhaling, en in wie je uiteindelijk bent. Met kinderlijke verwondering vind je je stem terwijl je danst en beweegt. Door te leren hoe klank te 'vibreren', begint de klank door ons heen te bewegen; ze begint ons te zingen. Of je nu iemand bent die heimelijk wenst dat je kon zingen, in chronische pijn omdat je je ongemakkelijk voelt in je lichaam, een muzikant die voelt dat er iets is wat je tegenhoudt, of jaloers op andere 'creatievelingen', de tools en technieken in deze workshop zullen een licht laten schijnen op blinde vlekken in je lichaam en ziel en zullen je helpen je te openen en jezelf op een betekenisvollere manier te ontmoeten. Deze workshop zal je nieuwe inspiratie geven en nieuwe tools om het instrument van je wezen te beoefenen en te bespelen.

Elementen:

  • Opwarming met klank en beweging
  • Lichaams- en stemmassages
  • Een eenvoudige kaart om te begrijpen hoe het lichaam werkt en de verbinding tussen lichaam en geest
  • Onmiddellijk bruikbare Alexandertechniek tools om de ademhaling en coördinatie tijdens een activiteit te verbeteren
  • Niet-oordelende en stimulerende sfeer om je begrip te verdiepen van hoe we onszelf gebruiken en hoe we dit gebruik kunnen verbeteren
  • Oude ideeën over goed en slecht verkennen en de kunst van het niet-weten ontdekken
  • De ongelofelijke vreugde ontdekken van het wegbewegen van zelf-bewustzijn

Cursus in het Engels.

OWC - Program Detail