OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - De kracht van intentie

De kracht van intentie

De kracht van intentie


6/5 (ANTWERPEN) 

Intentie is een ongelooflijke kracht die van een gekoesterd idee, een ambitie of een droom realiteit kan maken. Het probleem voor ons allemaal is dat we een allegaartje van intenties zijn – de meeste zijn tegenstrijdig en veel ervan werken ons tegen. Hoe is het mogelijk dat we een intentie kunnen hebben die tegen ons werkt?

Omdat emotionele toestanden, zoals angst en kwaadheid, hun eigen ingebouwde intenties hebben. De grootste intentie van angst is veiligheid creëren, wat zorgt dat we ineenschrompelen en ons verstoppen. Dat is geen creatieve kracht om goede dingen te realiseren. De intentie van kwaadheid is liefde ontzeggen, uithalen naar een ander, en onszelf op velerlei niveaus afwijzen. Geen van deze intenties leidt naar liefde en de creatie van een productief, vervullend en gelukkig leven.

Jouw doelen, ambities en dromen moeten concurreren met de intenties van je emotionele leven. En een van de grote levenswetten is: de sterkste intentie wint!

Deze workshop zal tonen hoe je je ware intentie voor je doelen kan identificeren; hoe je die intentie tot de sterkste intentie in jezelf kan maken; en hoe je de kracht van intentie kan gebruiken om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Workshop in het Engels met vertaling naar het Nederlands.

OWC - Program Detail