OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - De nieuwe aarde

De nieuwe aarde

De nieuwe aarde


2-5/4 (ORVAL)

De aarde evolueert en kan onze ondersteuning gebruiken. We gaan diep helend contact maken met de aard en ook met onszelf. 

De aarde verandert. Ze heeft net als de mens behoefte om haar bewustzijn te ontwikkelen. Dit openbloeien, dit tot uiting brengen van het werkelijke in haarzelf, gaat niet zonder slag of stoot.
De mens speelt hierin een onmiskenbare rol. Door zijn gedrag en enorme expansie brengt hij het klimaat en het aardse leven onherroepelijke schade toe. Toch heeft de mens niet alleen een vernietigende rol maar ook een helende en verhelderende functie te vervullen.

In deze bijzondere workshop gaan we dieper in op de relatie tussen de aarde, de mens en de rest van de natuur. De aardende eik, de fragiele appelboom, de helende bron van Bois Le Comte en het omliggende landschap van Orval zullen ons helpen intens contact te maken met wat werkelijk is. Het zullen dagen zijn waar vooral het hart mag spreken.

Verwacht je aan verstilling, beweging, wandelingen in de omgeving en vooral een diepe verbintenis met jezelf en met de aarde.

Meebrengen: warme kleren, regenjas, wandelschoenen, dekentje, iets om buiten op te zitten, pen en papier en je warme hart.

OWC - Program Detail