OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Depressie helen

Depressie helen

Depressie helen


7/5 (ANTWERPEN) 

Positieve overtuigingen en een optimale hersenchemie creëren. Hart en lever helen.

Depressie is het gevolg van een constellatie van factoren die in de kern voortkomen uit twee heel krachtige en heel negatieve overtuigingen. Wanneer we die overtuigingen lang genoeg aanhouden, veroorzaken ze specifieke veranderingen in de hersenchemie en een verminderd functioneren van twee organen, de lever en het hart.

De medische wereld pakt depressie o.a. aan met medicatie maar zolang de onderliggende factoren sterk aanwezig blijven in iemands geest en de lever en het hart niet geheeld worden, zal de depressie haar grip blijven houden op de psychische toestand van die persoon. Wat betekent dat die persoon de rest van zijn of haar leven aan die medicatie vastzit.

Wanneer het hart en de lever sterk zijn, hebben we een sterke wilskracht en een uiterst positieve kijk op het leven; wanneer de hersenchemie optimaal is, blijven we evenwichtig en optimistisch, zelfs tijdens de ups en downs van het leven. En wanneer twee negatieve overtuigingen in het centrum van het bewustzijn vervangen worden door mededogen en een gevoel van verbondenheid met een grotere kracht, leven we in een toestand van voortdurende hoop en vertrouwen.

Deze workshop zal je tonen hoe je de twee destructieve overtuigingen die de kern van depressie vormen, kan overwinnen; hoe je een positieve kijk op en benadering van het leven kan verwerven; hoe je de hersenchemie kan optimaliseren; en hoe je het hart en de lever kan helen.

Workshop in het Engels met vertaling naar het Nederlands.

OWC - Program Detail