OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Gezonde darmen

Gezonde darmen

Gezonde darmen


1 DAG (ANTWERPEN) 

Leer hoe je je darmen sterk en gezond kan maken en hoe je daardoor tegelijk de gezondheid van je spijsvertering, hersenen, immuunsysteem en emotioneel leven kan ondersteunen.

Gezonde darmen zijn een van de belangrijkste elementen van je gezondheid. In je darmen bevindt zich je microbioom of je darmflora, een groep bacteriën die in je darmen leven en een heleboel functies regelen: je spijsvertering, je centraal zenuwstelsel en je hersenen, je endocrien en hormonaal stelsel en je immuunsysteem. Zonder gezond microbioom werkt er niets in je systeem op de manier waarop je lichaam en geest bedoeld waren te werken.

In deze workshop toont Tom je wat de basisstappen zijn om je darmen en je darmflora te versterken. Je zult inzicht krijgen in de basisanatomie van je darmen en leren wat je moet doen om een gezonde spijsvertering te krijgen. Je zult leren hoe je darmflora in elkaar zitten en functioneren, hoe ze de rest van je lichaam beïnvloeden, hoe ze de gezondheid van je hersenen en je immuunsysteem bepalen, en hoe de gezondheid van je darmflora bepalend is voor je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Je zult ook leren hoe je die reusachtige gemeenschap van microflora kan herstellen om zo je gezondheid op alle gebieden te verbeteren.

Cursus in het Engels met vertaling naar het Nederlands.

OWC - Program Detail