This website is using cookies in order to improve your user experience.

Het evolutionaire bewustzijn

Het evolutionaire bewustzijn


DRIEDAAGSE (ORVAL) 

Het is zeer onwaarschijnlijk dat de mens, zoals we hem nu kennen, het einde zou zijn van de evolutie op onze planeet. Er is een nieuw lichtbewustzijn dat zich probeert te vestigen en daarvoor zijn er veel aanwijzingen. In deze workshop maken we contact met deze "toekomstige" vormen zoals ze zich nu al aandienen in andere, parallelle dimensies.
We stappen zelf doorheen de poort via meditatie, sjamanisatie, informatie (Aurobindo, De Moeder, Teilhard de Chardin, Eckhart Tolle) en verfijnd energetisch genezingswerk (de lichtwezens, de engelen, de Plejaden).
We stemmen ons af op wat de aarde in deze tijd nodig heeft en we laten ons voeden door een visie die het lichtbewustzijn naderbij brengt.

"Het wonder van deze schepping, wat de aardse individualiteit betreft, bestaat erin dat men die vereniging  kan verwezenlijken, die volledige vereenzelviging met het allerhoogste, met het Ene, en tegelijk het bewustzijn behouden van zijn eigen bijzonderheid, van de eigen wet die men uit te drukken heeft. Dat is de waarheid van dit heelal. Het heelal is voor niets anders gemaakt dan om de twee polen, die twee uitersten van het bewustzijn te verenigen. En wanneer men ze verenigt, merkt men dat de twee uitersten een en hetzelfde zijn – een geheel dat tegelijk een en talloos menigvuldig is." (De Moeder)

Geplande cursussen