This website is using cookies in order to improve your user experience.

Intuition, spiritual guidance, self-love, and the power to manifest your dreams

Intuition, spiritual guidance, self-love, and the power to manifest your dreams


ZONDAG 21/5 (ANTWERPEN), TOM MONTE

Intuïtie, spirituele hulp, liefde voor jezelf en de kracht om je dromen te manifesteren. 

Jouw leven en je bestemming worden bepaald door één enkele keuze: of je wel of niet liefhebt. 
Liefde is een levende energie, een kracht die leven geeft aan alles waar je liefde aan geeft. Of het nu je intieme partnerrelatie is, je familie, je werk, je hobby's, je tuin of je kunst – alles heeft liefde nodig om te bloeien en tot leven te komen.

Er zijn verschillende emoties en biologische gevoelens die geassocieerd worden met liefde, maar toch is liefde eerder een stroom van energie dan een emotionele toestand. Veel mensen zeggen “Ik heb al lief. Ik geef al te veel, en ik ben nog altijd ongelukkig.”
Wat de meeste mensen niet beseffen is dat liefde geen vorm van zelfopoffering of martelaarschap is. Liefhebben betekent liefde ervaren in jezelf, wat betekent dat je toelaat dat de liefde eerst jezelf vult voordat ze naar buiten gaat naar iemand anders.

Net onder je kwaadheid en je angst, je persoonlijkheid en je identiteit zit er er een levende energie – de levenskracht die jou bezielt – die liefde is.
Leren hoe je de liefde kan gebruiken is een levenswerk, dat deels te maken heeft met steeds beter kunnen luisteren – diep luisteren – naar de subtiele energieën en de subtiele stem die in jou leeft. Van diep in jezelf biedt de Liefde hulp en intelligentie om problemen op te lossen. Naar de liefde luisteren betekent ervaren dat het Goddelijke je naar het doel van de liefde leidt: jouw geluk en de vervulling van jouw levensdoel.

Dit programma zal je tonen hoe je de liefde die in jou leeft kan ervaren – de liefde die er altijd is en erop wacht om ontdekt en geleefd te worden. Het zal tonen hoe je meer liefde voor jezelf, meer kracht, meer creativiteit kan ervaren. Het zal ook tonen hoe je deze energie kan gebruiken om een gelukkiger en vervullender leven te creëren.