OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Je leven lang gezond

Je leven lang gezond

Je leven lang gezond


1 AVOND (ANTW.) 

Vijf beproefde manieren om zelf de basis voor een goede gezondheid te creëren.

Er zijn vijf elementen die de basis vormen van een goede gezondheid en je minder afhankelijk maken van dokters en medicijnen. Ze zijn eenvoudig en toegankelijk genoeg om voor iedereen een meerwaarde te kunnen zijn:

  1. Hou je insulinepeil onder controle. Dat is de belangrijkste factor in de chemie van je bloed. Op die manier kan je jezelf beschermen tegen diabetes, veel vormen van kanker, Alzheimer en veel andere ernstige ziektes.
  2. Zorg dat je een gezond lichaamsgewicht hebt en houdt – dat is gemakkelijker dan je denkt. Als je je insulinepeil onder controle houdt, zal je op een natuurlijke manier gewicht verliezen (als je overgewicht hebt) en de rest van je leven een gezond gewicht houden.
  3. Alkaliseer je bloed. Het soort eten dat een gezond insulinepeil creëert, alkaliseert ook je bloed. Je immuunsysteem houdt van een alkalische (basische) omgeving. Door goed (en lekker!) te eten en goed te ademen, creëer je een super-immuunsysteem.
  4. Bescherm je cellen tegen vrije radicalen. Die treffen je cellen en je DNA als kogels. De meeste cellen doden ze maar een aantal veranderen ze in boodschappers van ziekte en dood.
  5. Beperk je stress; leer omgaan met je angst en je kwaadheid.

Al deze stappen zijn gemakkelijker dan je denkt. Dat zul je in deze workshop wel merken.

Cursus in het Engels met vertaling naar het Nederlands.

OWC - Program Detail