OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Je stem en jezelf bevrijden met de Alexandertechniek

Je stem en jezelf bevrijden met de Alexandertechniek

Je stem en jezelf bevrijden met de Alexandertechniek


22-25/7 (ORVAL), in het Engels 

Spontaneïteit, vreugde en vrijheid in expressie verkennen.

Vind de moed om authentiek te zijn wie je bent! Ben je aanwezig in je eigen leven op het moment dat het zich afspeelt? Weet je hoe de zalige stroom van creativiteit voelt zonder zorgen of sluimerende angst om voor gek te staan? Verlang je naar de extatische onderdompeling in je authentieke, expressieve, speelse zelf? Wanneer we minder aandacht geven aan 'doen' of kritische gedachten en meer de wijsheid van ons lichaam gaan ervaren, kunnen we erg verrast worden. Wat ons een gevoel van schaamte geeft of waardoor we ons belachelijk voelen, kan ook een verborgen schat van creativteit zijn. We kunnen leren spelen met deze 'beschamende' kracht en onze overdreven behoefte aan perfectie! Dit leidt tot nieuwe ontdekkingen in onze stem, in onszelf, onze bewegingen en onze ademhaling, en in wie we uiteindelijk zijn. Kom jouw klank, ademhaling, beweging en passie verkennen met de Alexandertechniek en ontdek wie je echt bent. 

Of je heimelijk wenst dat je kon zingen of dansen of gemakkelijker kon spreken in het openbaar, of je chronisch pijn hebt, of een muzikant bent die voelt dat er iets is wat hem/haar tegenhoudt, deze workshop zal een licht laten schijnen op blinde vlekken in je lichaam en ziel en zullen je helpen je te openen en jezelf op een betekenisvollere manier te ontmoeten. Deze workshop zal je nieuwe inspiratie geven en nieuwe tools om het instrument van jouw wezen te bespelen.

Elke dag zal de volgende elementen bevatten: opwarmings-, bewustzijns-, stem- en bewegingsoefeningen, ademhaling en stemwerk, vrij dansen en bewegingsverkenning, groepsactiviteiten die ons ondersteunen om ons doel te bereiken en ons diepste zelf te ontdekken. 

Deborah Jeanne Weitzman is een erkende Alexandertechniek lesgeefster en werkt sinds 1988 internationaal als singer-songwriter en lesgeefster in Alexandertechniek, stem, theater en beweging.  Haar specialiteit is mensen helpen podiumvrees en verlammend perfectionisme te overkomen. Haar nieuwe boek Pandora Learns to Sing is verkrijgbaar via Amazon.

Cursus in het Engels.

OWC - Program Detail