OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

Kookles snijtechnieken

Kookles snijtechnieken


1 AVOND (ANTWERPEN)  

Goede snijtechnieken kunnen je kooktijd halveren, het maakt koken veiliger en ziet er nog indrukwekkend uit ook! Naast de juiste basistechnieken zijn er ook zoveel andere technieken (roll cut, chiffonade, supreme,...) om meer variatie in je gerechten te brengen. Vandaar: een gezellige cursus snijtechnieken. Annelies toont basissnijtechnieken, laat jullie deze oefenen, geeft feedback terwijl de groenten gesneden worden en maakt er daarna een lekkere maaltijd van die we samen verorberen. Een leuke manier om leren en genieten te combineren.

Je krijgt een kookles, een lekkere veggie maaltijd, copies van de recepten en een vers gemaakte groentebouillon om mee naar huis te nemen. Het enige wat je moet meebrengen is je eigen mes (liefst een groot mes), snijplank, aardappelschiller en een pot (bokaal) van ongeveer een liter om je bouillon mee naar huis te nemen.

Geplande cursussen