OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Kundalini yoga meditatie

Kundalini yoga meditatie

Kundalini yoga meditatie


DINSDAG (TOT 06/2018), DAN WOENSDAGAVOND (ANTWERPEN)  Iedereen welkom! 

Meditaties uit de traditie van de Kundalini Yoga zijn krachtig, diepgaand en veelzijdig.
Zoals alle meditatietechnieken hebben ze als doel het denken onder controle te brengen. 
Het resultaat is dat je stilaan meester wordt van je gedachten (en niet omgekeerd). Als je voldoende discipline aan de dag legt, leer je om elk moment van de dag & nacht "zelf" te beslissen wat je al dan niet denkt. 
Deze controle over het "denken" zal je 'normale' leven heel positief beïnvloeden. Je wordt efficiënter. Je gaat niet meer uit de bol. Je bent in staat om met meer "compassie" te kijken naar je medemens die nog wel uit de bol gaat. Je beseft dat dat zo is omdat hij onvoldoende bewust is van de impact van zijn "denken" op zijn "handelen".

Tijdens de sessies gebruiken we ademhalingstechnieken, chanten we mantra's, maken we gebruik van mudra's en simpele yogahoudingen.

Deze meditatiereeks sluit aan op de Kundalini Yogareeks zodat yogastudenten prima voorbereid in de meditatiesessie kunnen stappen. Het is ook mogelijk om alleen aan te sluiten voor de meditatiesessie.

Uw ziekenfonds komt in sommige gevallen tussen in de kosten voor yoga- en meditatielessen. Informeer u bij uw ziekenfonds op welke tussenkomst u recht heeft! Invulformulieren vindt u hier.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail