This website is using cookies in order to improve your user experience.

Living in Alignment - dag

Living in Alignment - dag


MA. 22/5 (ANTWERPEN), TOM MONTE

Leef in lijn met de goddelijke intelligentie en creëer zo gezondheid, vervulling en je grootste geluk. 

Je lichaam is samengesteld uit 100 biljoen cellen - veel meer cellen dan er sterren in het Melkwegstelsel zijn. In elk van je cellen snellen piepkleine eiwitten tegen duizelingwekkende snelheden langs banen om specifieke genen in je DNA aan en uit te schakelen. Elk van die piepkleine eiwitten moet naar exact de juiste genen gaan wil je gezond zijn en optimaal kunnen functioneren. Kortom, er vindt op microscopisch niveau een wonderlijk schouwspel plaats dat je gezondheid, geluk en vervulling in je leven bepaalt. 

Dat schouwspel wordt georchestreerd door een ontzagwekkende Intelligentie die je lichaam, je hart en je bewustzijn doordringt. En het vindt niet alleen in de microscopische wereld plaats. Die Intelligentie wil niet liever dan elk van ons naar onze grootste vervulling en ons grootste geluk leiden. 

Wij blokkeren die Intelligentie vaak door de manier waarop we leven, denken en bepaalde overtuigingen in stand houden. En zo creëren we onze eigen ziekte, innerlijke conflicten en ellende. 

Aan de ander kant kunnen we met een handvol eenvoudige handelingen ons in lijn brengen met deze ontzagwekkende, Goddelijke Intelligentie om gezondheid en innerlijke vrede te ervaren. 

Dit programma zal je tonen hoe je in lijn kan leven met die Goddelijke Intelligentie die jouw leven naar betere gezondheid, vervulling en je grootste vreugde wil leiden.