OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Living your best life / je beste leven leven

Living your best life / je beste leven leven

Living your best life / je beste leven leven


9-12-2019 (ORVAL) 

Een vervullend leven creëren door je beste zelf te zien en te zijn. 

Als je een vervullend leven wil leiden, moet je eerst je betere zelf leren kennen en ervaren. Wanneer je kan begrijpen wat je beter zelf weet; wat je betere zelf voelt; en wat voor beslissingen je betere zelf zou nemen, dan heb je een echt kompas naar het leven dat je wil leiden. Wanneer je keuzes maakt vanuit je betere zelf, ontvang je van nature wat je betere zelf zou ontvangen: alle beloningen van een leven dat sterker is, wijzer, helderder in haar waarden en krachtiger in haar doel. Kortom, je betere zelf leidt je naar meer geluk.

Als je die ervaring van je betere zelf niet hebt, ben je verplicht om de antwoorden op jouw pijn in het verleden te zoeken. Wanneer je focust op je verleden en je negatieve ervaringen, versterk je net de patronen die je wil transformeren en daardoor steken herinneringen aan machteloosheid, woede en schaamte de kop op.  dan op je sterktes, talenten en goedheid. Op het negatieve focussen versterkt precies die patronen die je wil veranderen. Naar het verleden kijken roept per definitie herinneringen op aan machteloosheid, woede en schaamte, wat natuurlijk de kans vergroot dat dat soort gedrag keer op keer herhaald wordt en wat tot nog meer lijden leidt.
Nog erger, telkens als je te veel op het verleden focust, word je blind voor je enorme talenten, gaven, sterktes en goedheid. En je kan niet zien wat je in het huidige moment moet doen om een nieuwe toekomst te creëren. Zonder een visie van je betere zelf - degene die je echt bent - en waar je betere zelf heen gaat, is er weinig hoop dat je je volle potentieel zal ontwikkelen en je beste leven zal leven.

De geboorte van je beste zelf begint met het visualiseren van je beste zelf, met voelen en handelen vanuit je beste zelf. Door je je betere zelf voor te stellen, ervaar je je meer geëvolueerde zelf dat probeert geboren te worden. Je kan ervaren hoe je beste zelf functioneert in situaties die je nu nog bang, kwaad en machteloos maken. Wanneer je je betere zelf in stresserende situaties aanvaart; wanneer je voelt hoe het is om je betere zelf te zijn in uitdagende situaties; wanneer je in kritieke situaties begint beslissingen te nemen vanuit je betere zelf, begin je een nieuw en lonender leven te leiden. Je begint het leven te leiden dat je wil. 

Deze workshop zal je helpen je beste zelf te ontdekken en te leven. Ze zal je helpen de persoon te zien die je altijd al hebt willen zijn – de persoon die al in jou leeft en geboren wil worden in de wereld. Je zal leren hoe je vloeiend de persoon kan worden die je altijd al had willen zijn.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail