This website is using cookies in order to improve your user experience.

Move in Meditation

Move in Meditation


26-30/12 (ORVAL)  

Winterse 5 ritmes dans en meditatieretraite in de Ardennen. 

De dagen hebben een afwisselend programma met momenten van beweging en van stilte. Een krachtige combinatie die erop gericht is om jezelf te ontmoeten en expressie te geven aan dat wat in je leeft. 

De focus van deze 4 dagen is om ons dieper te verbinden met ons hart. Als we thuis komen in ons hart gaat onze levensenergie volop stromen. We hebben zoveel meer kracht, creativiteit, liefde en potentie in ons dan we doorgaans leven!

Dans en meditatie voeden elkaar op een natuurlijke manier. Juist door totaal op te gaan in je beweging kun je de bewegingsloosheid en de stilte ervaren. Door je deze stilte meer en meer eigen te maken, wordt dit de kwaliteit van waaruit je leeft. Leven vanuit je hart is dan je eerste natuur.

We zullen diverse meditatievormen beoefenen, waaronder Adem- en Vipasanna meditatie. Meditaties zijn gericht op de ademhaling. Je zult gaan ervaren dat gedachten, gevoelens en emoties komen en gaan. De getuige ben jij, ‘het centrum’ dat nooit beïnvloed wordt en altijd aanwezig is, ongeacht de situatie waarin je je bevindt.

Deze retraite wordt gehouden op een prachtige, bosrijke plek in de Ardennen.

Geplande cursussen