OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Move to Feel

Move to Feel

Move to Feel


DAG (ANTWERPEN OF BRUSSEL) OF DRIEDAAGSE (ORVAL) 

Luisteren naar je lichaam & stress afschudden met zacht Emotioneel Lichaamswerk®. 
Ken je dat zeurderig gevoel dat er iets niet goed zit, maar je weet niet wat en je wil er het liefst van weg? Loop je jezelf soms voorbij? Slik je lastige emoties in of word je er juist door overspoeld? Zit je vaak in je hoofd? 

Emotioneel lichaamswerk® nodigt je uit om meer te voelen en beter te begrijpen wát je juist voelt. Zo ontdek je beter wat je nodig hebt dan met denken alleen. Je geeft beweging en lucht aan emotionele en lichamelijke spanningen die al lange tijd in je lichaam zijn vastgezet. Het resultaat is meer innerlijke rust. Je ontdekt hoe je aanwezig kan blijven bij een gevoel dat ‘pijn’ doet, en hoeveel deugd dat doet. Je staat meer open voor fijne gevoelens en je ervaart hoe je voelen en denken kunt integreren.

Bewegen, dieper ademen, expressieoefeningen en meditatie zijn telkens de elementen van een workshop. Het draait nooit om presteren, maar om contact maken met wat je voelt. De oefeningen variëren van rustig en verkennend tot bewegingen of dans waarin je voluit kan gaan.

Sommige oefeningen doe je op jezelf, soms werk je per twee of in groep, altijd met respect voor jouw grenzen. Niets moet. Vaak gebruik ik muziek ter ondersteuning. Er is ruimte voor rustige integratie, vaak liggend, en voor korte rondjes waarin wie wil, iets kan zeggen.

De workshops zijn geschikt voor vrouwen en mannen van elke leeftijd, fit en minder fit. 

Tijdens de MOVE TO FEEL dag focussen we telkens op een ander lichaamsgebied. Zo overloop je de signalen van je lijf van voeten tot schouders, nek en hoofd. Na de les heb je de dag afgeschud en wandel je energiek én rustig weer buiten, dicht bij je lijf en jezelf.

 

Tijdens de MOVE TO FEEL driedaagse 'jezelf graag zien' krijg je volop kans om oude pijn en patronen af te schudden. We nemen de tijd om je ervaringen te integreren en de link te maken met je dagelijks leven. Deze workshop wordt mee begeleid door Veerle Bovyn, osteopate en trainster emotioneel lichaamswerk.

Jezelf graag zien
Mogen zijn zoals je bent, kan zo deugd doen.
Moet dat persé van een ander komen?
In welke mate zie jij jezelf graag? Geef je jezelf vaak op je kop? Ga je daarvan hard je best doen, of val je juist in de moedeloosheid? Loop je rond met spanning in je lijf die je niet kwijtraakt?
Wil jij nog zorgzamer omgaan met jezelf?

Tijdens het weekend ga je in een zachte, ondersteunende sfeer bewegen, ademen en uiten. Dicht bij jezelf zijn, samen met anderen.
Je wordt je bewust van het precieze gezicht van je zelfoordelen, en de impact ervan op je lijf.
Je oefent in mildheid naar jezelf.
En je gaat met zachte kracht naar huis.

Heel warm welkom.

"Wat overblijft na dat jaartje Move to Feel (ttz 16 sessies): Ik merk dat ik steviger in mijn schoenen sta dan voorheen en ook dat ik veel meer bewust ben van "mijn eigen ruimte". Mijn eigen ruimte is van mij, ze hoort bij mij, ik heb er recht op, ik koester en bescherm ze. Ik heb meer aandacht voor mijn grenzen en probeer die goed te bewaken."  
- deelneemster MOVE TO FEEL reeks, 69 jaar

"Het moet van mijn hart, bedankt voor de verandering die jullie teweegbrachten. Mensen vroegen me vandaag of alles ok was, ze wilden eigenlijk weten waarom ik anders was. Verschillenden zeiden dat ik er goed uitzag. Ik voelde vanbinnen ook dat het goed was. Een vriendin zei me dat ik straalde. Wauw, thanks."
- Patrick, 41 jaar, deelnemer MOVE TO FEEL weekend 'jezelf graag zien'

Ik ben dichter bij mezelf gekomen, heb vertrouwen getankt en ben (zoals beloofd op de flyer) met een zachte kracht huiswaarts gekeerd. Top-weekend!
- Nele, 36 jaar, deelnemer MOVE TO FEEL weekend 'jezelf graag zien'

Geplande cursussen

OWC - Program Detail