OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

Passion for Life (5 ritmes)

Passion for Life (5 ritmes)


5-8/7 (ORVAL). 

Dans & Meditatie driedaagse. Iedereen welkom. 

De zomer is de tijd waarin de natuur volop in bloei staat. Elke zomer opnieuw is er zoveel leven en overvloed. Leven in overvloed is onze ware natuur. Er is een natuurlijke krachtige levensenergie in ons die tot bloei wil komen en haar potentie wil leven. Naast die kracht om ten volle te leven is er ook een kracht in ons die dat saboteert. Angst, controle en gewoonte belemmeren ons nogal eens om vol gas te geven. We kunnen het zaad niet openbreken, dan gaat het dood. Maar we kunnen het wel voeden met onze liefde, kracht en aandacht, zodat we kunnen bloeien in het potentieel van onze ware natuur. Het leven nodigt uit om ieder moment ten volle in totaliteit te leven. Dans nodigt ons uit om het leven vrij door ons heen te laten stromen. Meditatie geeft inzicht in hoe deze dynamiek in ons eigen leven beweegt.

Dans en meditatie voeden elkaar op een natuurlijke manier. Het totaal opgaan in je dans brengt je dieper in je lijf en je hart. Tijdens de dans kunnen we de eenheid met de muziek ervaren. Je wordt als het ware gedragen door de muziek en je eigen dans. De golf ervaart zichzelf niet meer alleen als golf, maar gaat op in de onmetelijke diepte van de oceaan. De beweging brengt je in contact met het onbeweeglijke, de stilte in jezelf. Dat geeft de diepste vervulling. Hier komen dans en meditatie samen.

Een mooie tijd van het jaar om je te verbinden met wat geboren wil worden in jouw hart.

  • We starten de dag met een ochtendmeditatie. 
  • Na het ontbijt zullen we de hele ochtend dansen. 
  • In de middag en avond is er een afwisselend programma, met dans en meditatie. 
  • Een volle middag zullen we besteden aan een krachtige ademmeditatie. Een meditatie die je uitnodigt om je levensenergie helemaal vrij te laten, om die energie vervolgens te verbinden met je essentie. Je zult gaan ervaren dat we zoveel meer kracht en energie tot onze beschikking hebben dan wat we doorgaans leven. Als we dat verbinden met ons bewustzijn kunnen we onze ware natuur ervaren. Adem het leven, adem je vrij! 
  • Daarnaast is er voldoende ruimte om te genieten van het heerlijke eten en de prachtige bosrijke omgeving.