OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Reis doorheen de chakra's

Reis doorheen de chakra's

Reis doorheen de chakra's


14-17/7 (ORVAL)

Via creatieve technieken en zacht bewegingswerk de energie in elk van onze chakra's leren voelen, ontspannen, opladen en helen.

De zeven hoofdchakra’s zijn grote concentraties van energie in ons lichaam. Elke chakra heeft specifieke fysieke en psychische eigenschappen. 

In deze cursus maken we intens contact met al deze verschillende energiecentra. We typeren elke chakra en de ermee verbonden kwaliteiten. En we gaan vooral veel voelen, ervaren, doen. Via diverse werkvormen zoals klei, kleur, dans, massage, yoga, meditatie en ander energetisch werk verkennen we het subtiele energieniveau van elke chakra, we laden de energie ervan in ons op, ontspannen ons erin en laten ze stromen. We verkennen ook wat ons verhindert ten volle te leven. We werken zowel binnen als in de natuur, individueel en vooral ook als groep; het wordt een gezamenlijke reis doorheen de chakra’s.

Dit programma geeft je meer inzicht in jezelf en reikt je een aantal mogelijkheden aan om jezelf te helen. Wat je leert is praktisch bruikbaar in je thuissituatie.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail