OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

Solutions from the divine

Solutions from the divine


13/2 (ANTWERPEN)

De enige echte antwoorden die je nodig hebt.

De oplossingen voor jouw problemen – hoe groot of klein die ook zijn – komen niet van jou. Ze komen door jou heen. Goddelijke intelligentie is de echte bron van creativiteit, kracht en antwoorden. Die antwoorden bereik je niet door rationeel de voors en tegens van een probleem af te wegen, hoewel dat een deel is van het proces dat je helpt je open te stellen voor de Bron van Antwoorden. Maar als je je eenmaal openstelt, komen de antwoorden niet als een donderslag maar in een moment van inspiratie of een plots ontwaken. Ze komen in een oogwenk, als je jezelf voorbereid hebt om de oplossing ontvangen die jou in liefde aangeboden wordt.

Telkens wanneer je een antwoord krijgt, krijg je ook

  1. de concrete mogelijkheden om de oplossing reëel te maken (een nieuwe job bijvoorbeeld); 
  2. de hulp van mensen om het jou mogelijk te maken te slagen; 
  3. de energie en het enthousiasme om de nieuwe kans met inspiratie en moed op te pakken; en 
  4. meer antwoorden die zullen opkomen wanneer je ze nodig hebt op weg naar jouw doel.

Je hebt echter zelf ook een essentiële rol te spelen in het ontvangen van de antwoorden. Er zijn stappen die je moet nemen om de voorwaarden te creëren waarin je hulp kan ontvangen van Spirit.

In deze workshop zal Tom de stappen tonen die je moet nemen om jezelf in lijn te brengen met de goddelijke intelligentie en de voorwaarden te creëren om het antwoord op eender welk probleem, en de wonderen die met die oplossing samengaan, te ontvangen.

Deze cursus wordt in het Engels gegeven, er is vertaling naar het Nederlands.