OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Van land tot bord !

Van land tot bord !

Van land tot bord !


14-19/7 (ORVAL)

Creatief vegetarisch koken met wilde kruiden en kraakverse seizoensgroenten. 

We laten ons inspireren door de natuur: bos en weide, tuin en land.

Wildpluk, oogst van lokale seizoensgroenten, bezoek aan lokale biobedrijfjes (zoals teelt en verwerking van oude tarwesoorten en spelt, groenten - en kruiden telers en verwerkers, ...) staan op het programma.

We ontwikkelen onze zintuigen , voelen, ruiken, proeven, ... maar ook ons zesde zintuig van aanvoelen , intuitie en creativiteit.

Van daaruit bereiden we verrassende, mooie, gezonde en smaakvolle vegetarische gerechten.

Voor al wie de verbinding tussen onze omgeving en onszelf dieper wil ervaren.

Ik heb er zelf bijzonder zin in om met jullie op een speelse en boeiende manier samen te zijn zowel in de natuur als in de keuken. Speels, gezond en ontspannen!

Geplande cursussen

OWC - Program Detail