OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Voetenweekend

Voetenweekend

Voetenweekend


WE 19-21/7 (ORVAL) Iedereen welkom! 

Verwen je voeten met zalige voetmassages, voetreflexbehandelingen, voetbadjes en tal van andere leuke voet-activiteiten. 

Onze voeten zijn onze basis, ze dragen ons een leven lang. Doorgaans staan we daar niet bij stil. In deze workshop geven we onze voeten de aandacht die ze verdienen, we verkennen en verwennen ze op veel verschillende manieren:

Zalige voetmassages staan zeker op het programma. We leren een volledige ontspannende voetmassage te geven. We maken gebruik van visualisatie, energie, een paar acupressuurpunten‚… Hiervoor heb je geen kennis van voetreflexologie of andere massagevormen nodig. Zowel het geven als ontvangen zorgt voor heel veel ontspanning en energie en brengt je dichter bij jezelf. We werken voor deze massage met olie.

We gaan ook kennismaken met voetreflexologieeen natuurlijke therapie waarvan de basis gemakkelijk aan te leren is en ook al diep ontspannend en helend kan werken. We leren de ligging van een aantal reflexpunten kennen en wagen ons aan een eenvoudige voetdiagnose onze conditie af te lezen.

Verder kunnen nog tal van andere leuke voet-activiteiten aan bod komen die de energie-doorstroming bevorderen: dauwtrappen, een voetbadmoxa, de chakra's op de voet, ki-oefeningen, do-in (Japanse zelfmassage), de zonnegroet, ...

"Het was een heel leerrijk en aangenaam, voeTzaam weekend!" Hedwige B., Diest 

Geplande cursussen

OWC - Program Detail