This website is using cookies in order to improve your user experience.

VortexHealing®

VortexHealing®


WEEK- EN WEEKENDDAGEN (ANTWERPEN) 

Een pad van genezing en ontwaken. 

VortexHealing® is een effectieve, holistische en energetische geneeswijze. Ze transformeert de basis van genetische, karmische en emotionele problemen/patronen die onevenwichten en ziekten in ons systeem creëren.
VortexHealing is ontworpen om fysieke en emotionele gezondheid te bereiken door de oorsprong van onze patronen/ problemen te transformeren. Ze doet de vrijheid in het menselijk hart ontwaken. Het gaat om een innerlijk ontwaken naar vrijheid en eenheid, wat onze natuurlijke staat is.

Basistraining

Studenten ontvangen in de basiscursus verschillende “werktuigen” via transmissies. Deze transmissies maken het voor de studenten mogelijk om 49 verschillende soorten Vortex energie te channelen en de transformerende kracht van genezend bewustzijn door te geven.

 • Studenten leren energie te geven aan het meridiaansysteem, het te reinigen en in harmonie te brengen. 
 • “Karmaknopen”, die karmische en emotionele problemen vasthouden en verankeren, kunnen vrijgemaakt worden. (Hierover leer je in de cursus.) 
 • Grondingskoorden, die je gronden en versterken, kunnen bekrachtigd, hersteld en beter gebruikt worden voor evenwicht en stabiliteit. 
 • Een diepe schoonmaak kan gedaan worden voor de verschillende energetische lichamen, chakra’s en fysieke weefsels. 
 • Het systeem als geheel kan diep van energie worden voorzien, gereinigd en geharmoniseerd om gezondheid en welzijn te verkrijgen. 
 • Naast de ongelofelijke healings die je kunt geven en krijgen, is er tevens het diepe proces van ontwaken en versneld werken aan je eigen spirituele groei.

Studenten kunnen door de diepe healings en na het verkrijgen van de “werktuigen “ ondersteuning geven bij het genezingsproces van zichzelf en van anderen. Denk daarbij aan:

 • chronische vermoeidheid, 
 • ziekte van Lyme,
 • depressie, 
 • verslavingen, 
 • diepe negatieve gewoontes, 
 • verstoorde relaties,
 • alles wat te maken heeft met emotionele, mentale en lichamelijke onevenwichten.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en zelfontplooiing.
Een vooropleiding is niet nodig. Studenten moeten gedurende de vijf volledige dagen - 30 uren les – aanwezig zijn om een certificaat te ontvangen.
De cursus wordt gegeven in het Engels. Er is een Nederlandstalige vertaler aanwezig.

Vervolg: Deepening in meditation with Merlin

Verdiepen in meditatie met Merlijn. Deze dag is enkel voor mensen die de VortexHealing® Basistraining gevolgd hebben.
In deze eendagscursus mediteren we een hele dag met Merlijn terwijl we 4 verschillende energetisch geladen mantra’s gebruiken. Terwijl je mediteert in de cursus, zal Merlijn met jou werken en jou ondersteunen naargelang welke jouw specifieke noden zijn voor zelfontplooiing op dat moment. Je kan deze dag zo vaak herhalen als je wil. Merlijn zal je altijd ontmoeten op het punt waar je op dat moment bent. 

ⓇVortexhealing is een geregistreerde merknaam van Ric Weinman. Alle rechten zijn voorbehouden. Het wordt hier gebruikt met toelating. Bezoek www.vortexhealing.org

Meer info: http://www.rowenameenderman.be/vortex/VORTEXHEALING-NL.html