OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Zingen met je innerlijke stem

Zingen met je innerlijke stem

Zingen met je innerlijke stem


DONDERDAGAVOND OF 1 ZATERDAG (ANTWERPEN) 

We gaan naar de kern van wie je bent en zingen vanuit deze plek. Ontdek hoe zang nieuwe frequenties activeert en meer van je kern kan ontsluieren. Voel hoe je energieker wordt! 

Zingen met innerlijke stem zodat je voelt wat je zingt en zingt wat je voelt, tot leven komt en jezelf verheft!

Je stem is hoogstpersoonlijk en brengt je meteen naar je binnenkant; kom mee zingen en voel hoe je energieker wordt. 

Elke les starten we met een meditatie om zo diep in jezelf te zinken en je energiesysteem bewust te activeren. Dan gaan we samen de stemmen opwarmen, spontane klanken maken en ‘sounding’ in diepe verbinding met jezelf. Aansluitend gaan we naar je kern, de kern van wie je bent, en zingen we vanuit deze plek. Wat leeft er in je kern, waar ken je jezelf al, en waar zit je diepste groei? Je zal ontdekken hoe zang weer nieuwe frequenties kan activeren en meer van je kern ontsluieren. Vervolgens zingen we samen mantra's en laten we als vanzelf harmonie ontstaan. Tot slot is er kort de gelegenheid voor persoonlijke energetische zangcoaching.

Het wordt een reeks van 4 lessen maar deze zijn ook perfect apart te volgen.

Zingen is een jinne manier om jezelf uit te drukken. Als we een hoog frequentieveld opbouwen,  gaat dit over veel meer dan gewoon zingen: je binnenkant wordt als het ware geactiveerd, zowel je gevoelscentra als je wilscentra als je Weten-centra. Je ervaart meer van je binnenwereld en krijgt contact met diepere lagen van jezelf. En als we dan werken rond de kern, komt er steeds nieuwe opening, meer van je essentie, meer van jou. Jouw licht dat meer kan gaan stralen, jij die meer kracht en verbinding ervaart, daar gaat het over.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail