OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Zuiveringsweekend

Zuiveringsweekend

Zuiveringsweekend


1-3/3 (ORVAL)

Grote schoonmaak in lichaam, geest en emoties. Een weekend waar je als herboren uit komt! Met veel praktische tips voor thuis. 

Na de winter gaan we ons lichaam geven waar het om vraagt. Tijd om te zuiveren en te ontslakken. We gaan lichte maaltijden koken met de juiste ingrediënten en kookstijlen die bij de lente horen. Daarbij krijg je ook achtergrond over voeding en welke producten specifiek geschikt zijn om je lichaam te zuiveren. Daarnaast gaan we ook op stap in de natuur om (als het weer meezit) kruiden te plukken die onze lever en ons lichaam ondersteunen bij het afvoeren van afvalstoffen. Ook voetbaden en pakkingen/massages helpen ons om de energie weer op peil te brengen en om excessen naar buiten te brengen. We gebruiken aromatherapie en kruiden in voetbaden, compressen en massages en leren zelf geven en ontvangen. Kortom een weekendje waar je als herboren uit komt! Met heel veel praktische tips voor thuis. 

Dit weekend betekent grote schoonmaak in je leven, niet alleen fysiek maar ook emotioneel. Blokkades kom je allicht tegen, en blokkades zijn goed want dat nodigt uit tot verandering. Onderzoek naar wat je in de weg staat om gelukkig, gezond en in verbinding te leven is deel van het programma. Verandering is een natuurlijk proces maar botst vaak op weerstand, wees je bewust dat dit een programma is dat veel in beweging kan zetten en waar je lichter maar toch met huiswerk naar huis gaat.

Alle voeding, thees en sappen zijn veganistisch en biologisch of in het wild geoogst

OWC - Program Detail