OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - An Willaert

An Willaert

An Willaert

Biografie

Als ik dans
Zingt mijn Ziel

Hier en
verder
In tijd en
ruimte

Als ik dans
Spint mijn Ziel

Warm en wonderlijk
Geronk van
binnen

Als ik dans
Kleurt mijn ziel

In Sterrenlicht
Mijn Heilige
Ruimte

Mijn
Lichaam

- An Willaert

Van kleins af houdt An (°2/2/1979) ontzettend veel van dansen en zingen. Het laadde haar op en alle spanningen die ze in haar lijf had opgebouwd, stroomden weg. Nu nog steeds komt ze dicht bij zichzelf, voelt ze zich leven en is ze in haar eigen energie door intuïtief creatief bezig te zijn en vaak de natuur op te zoeken.

An volgde vele verschillende dansopleidingen: hedendaagse dans, Afrikaanse en Indische dans, flamenco, contactimprovistatie, sacrale dans, lichaams- en stemwerk en kwam (opnieuw) thuis in de intuïtieve dans.

Haar levensmentor Jef Vangenechten toonde haar de kracht van intuïtie en de weg naar zelfliefde, elementen die een belangrijke plaats innemen in haar workshops.
Dansdocente Lin Schoonen inspireert haar en liet haar de helende werking zien van kwetsbaarheid durven tonen.
Vertrouwend op haar intuïtie kwam ze geheel on-toevallig in contact met sjamaan Frank Coppieters, een wonderlijk man die de sjamaan in haarzelf wakker maakt en haar begeleidt. Dankzij hem mocht ze Greet Mermans leren kennen, een pure en warme sjamane die haar ondersteunt haar zielentaak te vervullen.

Intuïtief dansen brengt voor An alles samen: eenheid, heelheid, wijsheid, inzicht, kracht, eigenheid, inspiratie, creatie, transformatie, groei, schoonheid, dankbaarheid en levensvreugde.

Naast het begeleiden van groepen, coacht An individueel, vooral via lichaamswerk en het kunstzinnige binnen haar praktijk Ardorante. Ze is ook leerkracht en leerlingenbegeleider op Sint-Lukas Kunsthumaniora in Brussel.

An geeft al meer dan 15 jaar les aan mensen van alle leeftijden.
Dans is haar tweede hartslag. Als ze danst, spint haar ziel.

Cursussen

OWC - Zoeken op lesgever