OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Dominique Verschuren

Dominique Verschuren

Dominique Verschuren (Parijs / Antwerpen)

Biografie

Ik zie mijn hoofddoel als lesgever om de deelnemers met elkaar te verbinden, zodanig dat hun persoonlijke leerproces een boeiend avontuur wordt dat ze met elkaar aangaan. Ik ben aanwezig om te stimuleren, om informatie te geven, om te coachen… Maar het gaat altijd in de eerste plaats om de deelnemers zelf.

Mijn voornaamste expertise is Innerlijk Leiderschap. Innerlijk Leiderschap bevat verschillende elementen van persoonlijke bekrachtiging, zoals kwetsbaarheid en (zelf)vertrouwen, constructieve en betekenisvolle communicatie en relaties, compassie en passie, onmacht en veerkracht, overgangsmomenten en verantwoording, nieuwsgierigheid en creativiteit, coaching en groepsdynamica. Ik werk volgens de principes van co-active coaching. Meer info: https://www.facebook.com/beawarebethere.org/

 

Naast lesgever voor het Oost West Centrum ben ik intussen 6 jaar internationaal coach en trainer. Onder andere in het Erasmus+ Programma van de Europese Commissie. Dit programma is erop gericht om in heel Europa jongeren, (jong)volwassenen en jeugdwerkers te trainen.


Op dit ogenblik zijn er nog geen cursussen gepland met deze lesgever

OWC - Zoeken op lesgever