OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Frank & Kathy Coppieters

Frank & Kathy Coppieters

Frank & Kathy Coppieters (Portland (U.S.))

Biografie

Frank en Kathy wonen aan de westkust van de V.S. Ze ontmoetten elkaar in 1984 op een ecologische boerderij in een Osho-commune, zijn meer dan 30 jaar getrouwd en geven al geruime tijd samen les. Als Reiki meesters brengen ze altijd een element van healing in hun groepen. Beiden hebben veel zin voor humor, scheppen een veilige atmosfeer zonder oordeel en weten door te dringen tot die bijzondere plek in de relaties waar zowel de knopen als de openingen zitten. Naast hun eigen ervaringen en inzichten gebruiken ze o.a. het werk van John Gottman, Andrew LeCompte, David en Faye Fields, Eckhart Tolle.

Frank is spiritueel leraar, sjamaan en energetisch genezer. Hij ontving onderricht van vele sjamanen en spirituele leraren en geeft zelf internationaal trainingen sinds 1988. Kathy is therapeute met een cognitieve en intuïtieve invalshoek en zorgt voor energetische en psychologische begeleiding gedurende de diepe transformatieprocessen. Frank is sinds 1996 lesgever voor het Oost West Centrum en Kathy is nu al verschillende jaren zijn co-lesgever.

"Frank en Kathy laten in volle liefde en en in volle vrijheid elkeen zichzelf ontdekken. Ze laten openbloeien wat mogelijk is zonder dwang of leerstellingen. Ze overtreffen zichzelf in afwezig aanwezig zijn en zo kunnen de krachten van het universum zichzelf ontvouwen in helderheid en vol liefde."

Cursussen

OWC - Zoeken op lesgever