OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Hendrik Duron

Hendrik Duron

Hendrik Duron (Antwerpen)

Biografie

Hendrik Duron (°1964) is een creatieve en bevlogen vijftiger, die een veelzijdig parcours kan voorleggen. Hij combineert moeiteloos het ingenieurschap met een geëngageerde levenshouding en een aardse spiritualiteit.

Hij volgde ondermeer een meerjarige Healer Training bij Tom Monte. Daarna verdiepte hij zich enkele jaren in de opleiding Advanced Therapeutic Applications of Cross-Cultural Sound and Music in Health and Education. Dit omhelsde het levenswerk van Pat Moffitt Cook (USA), die jarenlang vertoefde in India en andere oude culturen. (Sound)healing stond jarenlang op het voorplan en in die hoedanigheid gaf hij eerder cursussen bij Oost West Centrum.

Zijn interesseveld is breed, maar toch passioneert de laatste jaren niets hem meer dan schrijven. Dat leidde in oktober 2016 tot het verschijnen van zijn debuutroman "De roekeloze redding van de wereld door Jonas Joplin". Momenteel schrijft hij aan zijn tweede roman "De terugkeer van de Messias". Nu is hij terug met een nieuwe en unieke cursusformule, waarbij via schrijven het hart wordt geopend in al zijn creatieve en helende vermogens.


Op dit ogenblik zijn er nog geen cursussen gepland met deze lesgever

OWC - Zoeken op lesgever