OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Ingrid Debert

Ingrid Debert

Ingrid Debert (Leuven)

Biografie

Ingrid is moeder van twee kinderen en geeft al meer dan 20 jaar les aan het Oost West Centrum.
Ze verdiepte zich vooral in natuurlijke voeding, kruiden, healing, aromatherapie en massage.

Ze rondde een vierjarige training voor healers bij Tom Monte af en volgde trainingen energetisch en spiritueel genezingswerk in Schotland. Over aromatherapie: “In de zomer van 1997 kwam ik in Frankrijk in contact met Geert Devliegere, de man achter Sjankara, een bekend merk van etherische oliën. Ik volgde twee weken cursus en ik was verkocht. Daarna volgde een periode van zelfstudie en ik deed ook een opleiding in Nederland. Ik leerde aromatherapie gebruiken thuis, bij mijn toen nog kleine kinderen en ook als huis- en reisapotheek. Vervolgens ben ik ayurvedische massage gaan leren om zo ook aromatherapie en massage te kunnen combineren. Intussen deed ik ook een opleiding chakra healing en nu gebruik ik de aroma’s ook meer op fijnstoffelijk niveau. Etherische oliën verhogen je trilling, de trilling in je ruimte en zijn zo veelzijdig inzetbaar dat het mij nog altijd verrast.”

Ingrid studeerde licentie vertaler/tolk Frans-Duits, gaf een 10-tal jaar Frans in het klassieke en alternatieve onderwijs, en zowel aan kinderen, tieners als volwassenen, begeleidde kinderen met een visuele beperking in het gewone onderwijs en werkt nu als zorgcoördinator in een school met anderstalige kinderen.

Steeds opnieuw kiezen voor een natuurlijke levenswijze en mensen begeleiden in dat proces ziet ze als haar grote uitdaging. 

 

Cursussen

OWC - Zoeken op lesgever