OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Lea Cruypelans

Lea Cruypelans

Lea Cruypelans (Aartselaar)

Biografie

Al van kinds af was ik bijzonder geboeid door menselijke gedragingen, karakters en gevoelens, en hoe dat dan werkte in omgang met elkaar en in relaties.
Door mijn grote interesse voor al wat leeft en de wonderlijke natuur, koos ik voor de universitaire opleiding biologie, de “leer van het leven”.
Nadien heb ik enkel jaren les gegeven in het hoger en middelbaar onderwijs. Ik gaf daar met passie en enthousiasme de vakken biologie, scheikunde en fysica. Daar echter de wetenschap mij geen antwoorden kon gegeven op mijn grote levensvragen ging ik onophoudelijk en passioneel verder op zoek naar waarheid, inzicht en zingeving. Aan deze periode zou in mijn leven geen einde meer komen…

Via permanente opleidingen heb ik een zeer brede spirituele kijk opgedaan met heel wat invalshoeken.

Na mijn 25-jarige loopbaan in het zakenleven met leidinggevende functie, koos ik resoluut voor een andere weg: een eigen praktijk Spiritual Coaching (www.coach-lea.be). Ik geniet hierbij om mensen te begeleiden zichZELF te worden, en om zich te bevrijden van alles wat niet (meer) bij hen hoort, om zo hun leven te leiden in overeenstemming met HUN ziel, en volgens HUN levensopdracht. Zo wordt het leven vreugdevol en écht de moeite waard.
GROEIEN in wijsheid en liefde, en GENIETEN, zijn voor mij de 2 hoofddoelen van ons menselijk aardse bestaan.
In dit proces ben ik sterk geïnspireerd door William Gijsen, oprichter van het Centrum voor Spiritueel Inzicht, en auteur van vele spirituele boeken.

Mijn coaching is zeer geënt op de persoon zelf. Dit is doordat ik vertrek vanuit de unieke DNA-code van zijn/haar ziel. Specifieker werken kan niet, omdat ik uitga van het wijsheid niveau van de persoon, én van zijn levensopdracht, zijn talenten en valkuilen : alles onthuld via de DNA-code. Elk proces verloopt steeds van binnen naar buiten, en nooit omgekeerd. Steeds met de voeten stevig op de grond en… niet té serieus, graag af en toe met humor gekruid. 


Op dit ogenblik zijn er nog geen cursussen gepland met deze lesgever

OWC - Zoeken op lesgever