OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Tom Monte

Tom Monte

Tom Monte (Amherst, U.S.)

Biografie

Tom Monte (V.S., °1952) is een van 's werelds meest begenadigde en geïnspireerde lesgevers op het vlak van integrale gezondheid. Hij geeft al 24 jaar les bij Oost West Centrum en werkt binnen Europa exclusief met ons samen.
Tom verdiept zich al een leven lang in holistische gezondheidsmethoden, volgt de laatste evoluties op de voet en werkt regelmatig samen met autoriteiten uit de medische wereld (huisartsen, specialisten, psychiaters). Hij vormt een brug tussen de oosterse en de westerse medische wereld; hij combineert het beste uit de twee werelden, aangevuld met zijn ruim 35 jaar ervaring als gezondheidsconsulent en -auteur, en ontwikkelt daaruit een unieke gezondheidsaanpak die leidt tot diepgaande en blijvende verandering op fysiek, psychisch en sociaal vlak. Wat het thema van zijn cursus ook is, de rode draad is steeds: 'echte verandering, echte genezing'.

Hij schreef een dertigtal boeken en vele honderden artikels over nagenoeg elk aspect van gezondheid. Zijn boeken bieden een helende kijk op fysieke ziekte, psychische problemen en spirituele crisis. Zijn werk omvat The Complete Guide to Natural Healing; World Medicine: The East West Guide to Healing Your Body; The Ten Best Tools to Boost Your Immune System; Natural Prozac and Peak Performance Living, beide boeken over hersenchemie bieden een natuurlijke aanpak van depressie en angsten, geschreven met Dr. Joel Robertson; Reading the Body (Je lichaam lezen), een boek over Oosterse diagnose; The Way of Hope, over het gebruik van voeding en spirituele oefening om immuniteitsziekten en aids te behandelen; en Recalled By Life, met Dr. Anthony Sattilaro. Van Recalled By Life zijn inmiddels bijna 300.000 exemplaren verkocht. In het Nederlands verschenen Numerologie en Jin Shin Jitsu. De vertaling van 7 steps to healing is in voorbereiding.

Tom woont met zijn vrouw Toby in Amherst, Massachusetts.
Hij is sinds 1993 lesgever voor Oost West Centrum.

Zijn lessen worden in het Engels gegeven. Voor alle lezingen en losse workshops in Antwerpen is er vertaling naar het Nederlands voorzien, tijdens de workshops in Orval is er geen vertaling voorzien.

"Vandaag een meer dan prachtige workshop gevolgd bij Tom Monte. Het was diepgaand, helend en verhelderend en dat allemaal op één dag. Ik ben vol lof!" R.D., Lier

Op deze site vind je o.a. de volgende artikels van Tom Monte:
Angst helen
Versterk je immuunsysteem
Heling of genezing?
Wat is transformatie?

Cursussen

OWC - Zoeken op lesgever