OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

Visudha de los Santos

Visudha de los Santos (Taos, New Mexico)

Biografie

Visudha is een healer, een kunstenares , een 5 ritmes lesgeefster, een fantastische muzikant, een spirituele gids en nog veel meer.

Mijn 5 ritmes lessen verweef ik met sjamanisme. Ik geef les vanuit een ontzettend diepe dankbaarheid voor de vele dansen, de vele lichtjes, de vele transformaties die ik ervaren en ook zien gebeuren heb. Met één voet in deze wereld en één voet in de andere wereld breng ik helder inzicht, sterke aanwezigheid en een vriendelijke spirit.
Ik vind de 5 ritmes een geweldige manier om in mijn leven grote vreugde te creëren, een blij hart en een authentieke manier van in de wereld te bewegen. Ik kan geen betere manier bedenken om vrede en een betere wereld te creëren dan hier en nu te beginnen te bewegen met alles wat er is. Te kijken wat er in mij leeft, wat er wil groeien of veranderen of losgelaten worden.
Met 20 jaar ervaring in gemeenschapsbeleid, vorming en management heb ik een diepe interesse in duurzame keuzes die onze verbinding met de natuurlijke wereld eren. Ik geef internationaal les - via muziek, kunst en dans - en begeleid mensen naar een groter bewustzijn van zichzelf en van hun verbondenheid met alles. 

"The mystery is a co-creation requiring you to be both expressive and receptive with it." Visudha

Visudha geeft les in het Engels.


Op dit ogenblik zijn er nog geen cursussen gepland met deze lesgever