OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - wandelweekend begeleiders (GRainbow)

wandelweekend begeleiders (GRainbow)

wandelweekend begeleiders (GRainbow)

Biografie

De Grainbow wandelweekends in Orval worden door een van de volgende mensen begeleid:  

Kris De Wachter, Pittem: Kris was van 2007 tot 2010 en van 2013 tot 2016 klusjesman (en veel meer) in Bois-le-Comte. Hij werkte voordien al vele jaren als vrijwilliger voor Bois-le-Comte bij het bouwen, de tuin en vooral in de keuken. Hij deed een expeditie in Canada, een kanotocht doorheen Zweden, een maandenlange trekking door de Rocky Mountains (in 2010) en diverse langdurige natuurbelevingstochten. Kris heeft een passie voor wilde eetbare planten, kruiden en bosvruchten en was ooit werkzaam voor 'wild harvesting' van bosbessen in binnen- en buitenland. Sinds 2016 is hij fiere vader van Finn.

Hans Laureyssen, Oud-Heverlee: Geboren in 1967, vader van drie kinderen. "Reizen begeleiden, natuur, wandelen en bergtochten zijn mijn passie. In de periode 1993-1995 reisde ik de wereld rond en kwam in contact met vele culturen. Ook bij Bois-le-Comte in Orval ben ik al van in de beginfase betrokken en ik heb door de jaren heen al vele wandelweekends in de streek begeleid. Orval is voor mij een plek om tot rust te komen en mensen te ontmoeten."  

Jan Meysmans, Antwerpen: Jan werkte een aantal jaren als educatief medewerker bij Oost West Centrum. Muziek is één van zijn grootste passies. Verdere interesses zijn shiatsu, bio-energetica en vijf ritmes dans, en hij is therapeut in de Interactionele Vormgeving.   

Frank Wardenier, Lier: Frank begeleidt al meer dan vijftien jaar wandelweekends voor Oost West Centrum. Hij kent inmiddels de mooiste wandelroutes rondom Orval, en als voormalig natuurvoedingswinkelier weet hij ook veel te vertellen over voeding, gezondheid en natuurlijke geneeskunst.     

Cursussen

OWC - Zoeken op lesgever